Dybok.ua - 10 років успішного росту (ФОТО)

У День народження є чим гордитися

[media=189951]Сьогодні, 16-го липня, інтернет-магазин меблів Dybok.ua відзначає свій ювілей. 10 років минуло з того часу, як Dybok.ua міцно пустив коріння у Рівному і згодом розрісся по всій Україні.

[media=189949]Сьогодні він є топовим інтернет-магазином меблів та люстр української електронної комерції з асортиментом понад 1 млн. товарів, членом Української Асоціації Меблевиків та Асоціації рітейлерів України.  Його визнавали кращим інтернет-магазином меблів і товарів для дому за результатами голосування у проекті «Українська народна премія».

Лише за минулий рік сайт магазину відвідали 4 мільйони клієнтів

[media=189954]Dybok.ua також має розгалужену мережу салонів меблів і люстр, які працюють у Рівному, Львові, Луцьку, Нетішині та Вараші. У 2019-му році покупцями цих салонів стали понад 200 тисяч людей. Про масштаби розвитку компанії також свідчать власний автопарк та складські приміщення загальною площею більш ніж 3000 квадратних метрів у Київській, Рівненській, Волинській, Львівській і Хмельницькій областях. Dybok.ua ставав кращим дистриб’ютором провідних виробників України.

Запорукою успіху та досягнень  Dybok.ua є його колектив – дружня та цілеспрямована команда однодумців.[media=189950] За 10 років штат компанії  збільшився у більш ніж 10 разів і зараз налічує 130 працівників. Усі вони злагоджено працюють, щоб оперативно і якісно виконувати замовлення клієнтів, надавати професійні консультації та залагоджувати проблемні моменти, які можуть виникнути під час купівлі. Dybok.ua цінує своїх покупців і тому безкоштовно доставляє товари по всій Україні, надає можливість їх повернення чи обміну протягом 30 днів.[media=189953]

Не забувають у компанії і про соціальну відповідальність.

 Dybok.ua підтримує відомий у Рівному проект «Пузата мама», є меценатом агентства розвитку спорту «Стандарт», постійно займається благодійністю

[media=189952]У компанії впевнені, що 10 років - це лише початок успішного росту Dybok.ua.  В планах на майбутнє відкрити свої представництва у столиці, а також в кожному обласному та районному центрах Західної України. Ціль на наступні 3 роки – 150 салонів.

Відлік пішов…

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень