Можливості закладів освіти у Громадському бюджеті Рівного обмежили

Кількість проєктів-переможців

Тепер за підсумками відбору перемогти можуть не більше ніж 3 великих і 4 малих проєкти, поданих освітніми закладами. 

В координаційному комітеті зауважили, що заклади освіти Рівного надто ефективно організовують голосування, і таким чином зменшують шанс на перемогу інших проєктів. Тож обмеження необхідне.

Крім того, якщо комунальний заклад подав кілька проєктів на громадський бюджет, то перемогти може лише один з них. Це стосується не лише шкіл, але й лікарень, закладів культури та інших комунальних установ.  Вищезгадані пропозиції подали самі члени комітету.

Інші нововведення:

Автори проєкту мають вказувати ще один контактний номер телефону, у випадку, якщо до самого автора дотелефонуватися не вдасться.

Також комітет планує збільшити витрати на рекламу Громадського бюджету, аби більше рівнян долучалися до написання та голосування.

Остаточно зміни мають затвердити на наступному засіданні у березні.

Нагадаємо, що у грудні проводилося анонімне анкетування серед рівнян. Люди могли подати свої пропозиції, щоб вони захотіли змінити у громадському бюджеті. Серед 30 пропозицій обрали 2. Докладніше читайте тут.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень