Можливість заробити – Скорпіонам, загострення інтуїції – Тельцям: гороскоп на 30 березня

А комусь варто менше говорити

ОВНИ

Чудовий день для наведення ладу в домі та великих покупок. Хороший день і для відвертого спілкування з дітьми.

ТЕЛЬЦІ

Вашій винахідливості можна буде лише позаздрити. А ще загостриться інтуїція, тому намагайтеся прислухатися до неї. 

БЛИЗНЯТА

Перед вами важко буде встояти, тому якщо вам необхідно отримати від когось важливу інформацію, спробуйте зробити це саме зараз.

РАКИ

Заступництво впливової особи сприятиме вашому професійному успіху. Сміливо беріться за будь-яку справу, але добре продумуйте свої дії, бо самовпевненість і нетерпіння можуть все зіпсувати.

ЛЕВИ

Ви будете надто емоційними цього дня, а тому можете наробити зайвого. Зорі забороняють проявляти агресію, а також вступати у суперечки та конфлікти.

ДІВИ

Ви будете налаштовані агресивно. Ваші висловлювання будуть необачними, що може призвести до сварки. Навіть романтичні побачення можуть закінчитися конфліктом. 

ТЕРЕЗИ

Вас чекає день, який ідеально підходить для укладення угод. Зараз ви можете встановити вигідні ділові відносини, які дуже скоро дадуть результат.

СКОРПІОНИ

У вас є реальний шанс хорошого заробітку. Можливі й нові знайомства. Але будьте стриманими у словах.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам надзвичайно легко даватиметься вирішення серйозних завдань, над якими ви працювали не один день. Ось тільки не варто говорити зайвого, щоб потім це не використали проти вас.

КОЗОРОГИ

Гасіть у собі напади безпричинного роздратування. Також намагайтеся уникати зайвого навантаження.

ВОДОЛІЇ

Якщо ви розраховуєте на підвищення зарплати чи на більш високу посаду, то цього дня вам треба бути дуже обережними, адже може відбутися подія, яка поламає ваші плани. Щоб цього уникнути, стримуйте свою імпульсивність і намагайтеся не дратуватися.

РИБИ

Якщо ви вдаєтеся до хитрощів і обману, намагаючись чогось досягти, то можете зіпсувати репутацію та посваритися з потрібними людьми. Принциповість і дисципліна стануть запорукою успіху.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень