Московити розстріляли машину швейцарського журналіста та пограбували його

Нині він у лікарні

На Миколаївщині окупанти обстріляли автомобіль швейцарського журналіста Гійома Бріке та пограбували його.

Про це повідомляє «Громадське». 

Не допоміг навіть напис PRESS на машині. У журналіста забрали паспорт, 3000 євро, особисті речі, ноутбук, шолом, відзнятий ним матеріал.

Швейцарський журналіст Гійом Бріке розповів, що потрапив під кулі рф біля населеного пункту Водяно-Лорине Миколаївської області. 

З його слів, після перетину українського блокпоста, він на своєму службовому автомобілі попрямував у південному напрямку і буквально через декілька хвилин був обстріляний військами окупантів з близької відстані.

При цьому окупанти чітко бачили знак «преса» на автомобілі. Після обстрілу журналіст одразу з‘їхав на узбіччя. Військові рф підійшли, представились та обшукали його.

У медійника відібрали паспорт, 3 тисячі євро готівкою, особисті речі, шолом, відзнятий на камеру матеріал та ноутбук.

Після цього журналіста відпустили, він сів в авто та поїхав у напрямку Кропивницького, щоб отримати медичну допомогу. За словами голови ОДА, журналіст має осколкові поранення. Ввечері 6 березня він прибув до лікарні Кропивницького.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень