«Могла би бути трагедія»: біля Рівного вантажівка знесла паркан та розтрощила бус (ФОТО/ВІДЕО)

За кілька хвилин до цього з буса вийшли люди й трагедії вдалося уникнути

Неподалік Рівного вантажівка знесла паркан та вщент зім'яла припаркований поруч бус. Автотроща сталася вчора, о 15:50 в селі Дядьковичі Рівненського району. 

Про це у фейсбуці повідомила  Ірина Стасюк-Бабчук.

– Сьогодні, мабуть, щасливий день в моїй сім'ї. Але могла би бути трагедія!

 

Сьогодні в селі Дядьковичі Рівненського району по вул. Козацький Шлях, 72 в припаркований на узбічі біля двору зелений бус Мерседес-Бенц в лобове зіткнення влетів автомобіль MAN, - пише жінка.

За словами очевидиці, при ударі бус розвернуло на місці. На щастя, обійшлося без жертв. 

– Це просто щастя, що в той момент водій (чоловік) та пасажир (батько, власник авто) відійшли за кілька хвилин до того від нашого буса.

 

І благо, що в дворі цей важковаговик не виїхав далі в льох (де в той момент перебувала бабуся, власниця будинку, зі своїм внуком), - пише Ірина Стасюк-Бабчук. 

На фурі лишилося кілька царапин, пом'яте крило, і він своїм ходом потім поїхав додому. На водія вантажівки склали адмінпротокол за порушення правил дорожнього руху. 

Авторка допису додала, що, можливо, водій фури направлявся в сторону незаконного кар'єру з видобутку піску. 

- Чому описую? Бо боюся, щоб справу не спробували зам'яти, порішати чи якось уникнути покарання, відшкодування завданих збитків.

 

Бо по цьому кар'єру, за словами місцевих жителів, вже відкрито кримінальне провадження, а на цій ділянці дороги часто були помічені подібні габаритні автомобілі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень