Модна форма брів цього року: 5 найактуальніших варіантів (ФОТО)

З цими бровами ваше обличчя стане більш виразним

Від форми брів залежить, як виглядатиме ваше обличчя. Якщо підібрати вдалу форму, що підходить під ваш тип зовнішності, то ви в будь-якому разі матимете приголомшливий вигляд.

М'які прямі брови

Цей тренд зберігає популярність завдяки своїй природності. Брови середньої товщини, злегка підняті, з м'якими лініями підкреслюють риси обличчя, надаючи образу свіжості й молодості.

Легкий вигин

Брови з м'яким вигином залишаються актуальними, надаючи обличчю виразності. Такий тип брів підходить для різних форм обличчя і допомагає створити більш відкритий погляд, зберігаючи природність.

Пухнасті натуральні брови

Максимально природні, злегка недбалі, пухнасті брови - це тренд, який акцентує на природній красі. Такий стиль вимагає мінімального втручання, лише злегка підкреслюючи форму брів.

Мікроштрихування

Ця техніка створює ефект густих брів з природними штрихами. Мікроштрихування дає змогу домогтися чіткості й акуратності, не перевантажуючи образ. Цей стиль ідеальний для тих, хто віддає перевагу витонченості й акуратності.

Брови з легким висхідним вигином

Цей тренд підкреслює динамічність і активність. Брови середньої товщини, що плавно піднімаються до кінця, додають обличчю виразності та роблять погляд більш відкритим і свіжим.

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень