Мода-2023: 5 наймодніших купальників цього літа (ФОТО)

Пляжний сезон диктує свої тенденції

Усі фото з Інстаграм

Класичний з високою талією

Хоча така модель виглядає дещо ретро, вона знайде своїх прихильниць. Особливо серед тих, хто не може похвалитися ідеальним животом чи талією. Щоб виглядати сучасніше, обирайте моделі зі світловідбивного стрейч-люрексу.

Бікіні 

Без бретельок такий купальник стане ідеальним для любителів позасмагати, лежачи на пляжі. Засмага з ним буде рівною, без смуг.

Не менш модна модель - маленьке чорне бікіні. Це відвертий купальник з ліфом-шторками та витонченими плавками.

З вирізами

Вирізи цього сезону простежуються не лише на сукнях. Вони стали найбільшим трендом і в купальному вбранні. Єдине, що для засмаги вони не підходять, бо на тілі залишаться смуги. Тому або користуємося сонцезахисним кремом, або одягаємо купальник з вирізами, коли вже гарно засмагли. 

До речі, з ним можна створити чудовий образ для прогулянки вечірньою набережною. Додайте лишень маскулінний блейзер та джинсові шорти. 

Мінімалістичний

Мінімалізм присутній цього сезону і в купальниках. Нейтральний колір, відсутність зайвих деталей - і ідеальна база для пляжного луку готова. 

До такого купальника підійдуть легка лляна сукня, простий солом’яний капелюх.

Спортивний

Активним жінкам, які люблять на пляжі пограти у волейбол, баскетбол, сподобаються спортивні моделі купальників. Адже, на відміну від традиційних пляжних варіантів, у них при русі все залишається на місці.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень