«Мобілізовані» з «ДНР» воюють як «вантаж 200» та з «музейними експонатами» у руках

Вони планують якнайшвидше втекти з війни

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило телефонну розмову військовослужбовця з так званої «ДНР». Під час розмови він розповів про плани його підрозділу піти з позицій до кінця травня.

За словами військовика, всі хто знаходиться з ним поруч на позиціях після 26 травня збираються «валити», разом з ними піде комбат та полковник зі штабу. Все через те, що у зону бойових дій їх привезли неофіційно та ще й без відповідного спорядження:

Ми перетнули кордон як «вантаж 200». Нас тут навіть немає. Тому, якщо скажуть що дезертир, іди ти на х… Мене тут немає. Доведи зворотне. Ми ж, типу, добровольці. А насправді добровільно-примусово.

 

У нас є «мосінки» (гвинтівки Мосіна), це снайперські гвинтівки, 43-го року. На них росіяни дивляться, навіщо це вам? Це ж музейний експонат. Нас називають «святі». Ми питаємо «чому»? Вони кажуть, ви ж ходите без обмундирування, без каски. Чеченці називають м’ясом, – поділився військовик.

Він додав, що з-під Харкова нещодавно привезли близько 400 таких самих «вояк»:

Тільки відкрились двері потяга, всі хто куди. Всі «замишились», щоб їх далі нікуди не відправляли.

Один зі знайомих «ДНРівця», що нещодавно повернувся з-під Харкова, збожеволів.  Тож єдине бажання військового – якнайшвидше піти з війни та не повертатися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень