Мобілізація у серпні: які повістки можуть отримати чоловіки. Їх є три види

Повістки для призову на строкову службу наразі не видаються

Загальну мобілізацію в Україні продовжено щонайменше до 15 листопада. Військовозобов’язані чоловіки можуть отримувати повістки, їх існує чотири види, але під час війни видається лише три.

Про те, які повістки можуть отримати українські чоловіки у серпні, розповіла речник Черкаського територіального центру комплектації Аліна Кривошеяпише «Суспільне».

Загалом в Україні існують чотири види повісток, проте в умовах загальної мобілізації призову на строкову військову службу у Збройних Силах України та інших військових формуваннях призупинено.

Таким чином, повістки для призову на строкову службу наразі не видаються. Зовсім необов’язково отримання повістки означає відправлення фронт.

Які повістки видають українським чоловікам під час війни:

  • повістка для уточнення військово-облікових даних;
  • повістка проходження ВЛК для встановлення ступінь придатності до військової служби;
  • мобілізаційне розпорядження – видається після проходження ВЛК, якщо військовозобов’язаний визнаний придатним до служби.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень