Мобілізація чоловіків з трьома неофіційними дітьми: що загрожує таким ухилянтам?

Відомі подробиці

У Львівській області чоловік відмовився від мобілізації, оскільки начебто хворий та «має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані». Суд визнав чоловіка винним та засудив до 3 років іспитового терміну.

Про це йдеться у вироку Самбірського райсуду Львівської області.

За даними суду, в листопаді 2023 року ВЛК визнала жителя Львівщини придатним до служби в армії. Йому дали повістку і чоловік мав у грудні прийти до ТЦК. Проте підсудний ухилився від мобілізації.

На суді чоловік заявив, що дійсно відмовлявся від служби в армії. Він заявив, що нібито має проблеми з зором, трьох незареєстрованих дітей від колишньої співмешканки.

 

Також чоловік стверджував, що тепер у нього нова жінка, яка сама виховує трьох дітей. Він додав, що планує одружитися з нею, щоб мати відстрочку від мобілізації.

Суд визнав чоловіка винним за статтею 336 ККУ та засудив до 3 років іспитового терміну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень