Місяць, в якому народилася жінка, розкаже, як складеться її доля

Дізнайтеся про себе багато нового

Січень

У січні в цей світ приходять найвитриваліші та дуже наполегливі жінки. Вони ніколи не скаржаться і не бувають надто відвертими. Ці жінки вважають за краще вирішувати всі свої проблеми самотужки – гідно і незалежно.

Лютий

Лютневі жінки володіють наполегливістю та упертістю. Їх не лякають складнощі, вони завжди оперативно приймають рішення. Жінки лютого прекрасно вміють маніпулювати людьми, тому часто роблять прекрасну кар’єру. Вони просто обожнюють дітей.

Березень

Березневі дами чутливі та вразливі. Цим жінкам через їх скромність буває непросто досягти успіху. Однак, природа наділила їх особливою м’якістю і чарівністю, саме з цієї причини вони виглядають привабливими для чоловіків-захисників.

Квітень

Квітень славиться сміливими, завзятими й цілеспрямованими жінками. Прекрасним доповненням до цих якостей є їх раціональність і прагматичність. Вони завжди розуміють, що їм потрібно, з цієї причини нешвидко, але все ж домагаються бажаного.

Травень

Травневі жінки відрізняються незалежністю, вимогливістю, безкомпромісністю і рішучістю. Це наполегливі жінки-лідери, з цієї причини їм простіше бути босом на роботі, ніж знайти чоловіка. Їх пріоритет – все матеріальне.

Червень

Червневі жінки не виносять сварок з хати й відрізняються неймовірною інтуїцією, що дозволяє їм уникати конфліктів. Дії таких жінок обумовлюється їх настроєм.

Липень

Таких жінок відрізняє скромність і романтизм, вони здатні відчувати глибокі почуття, які ретельно приховують. Найважливішими речами в житті для них є дім і сім’я.

Серпень

Ці жінки відрізняються неймовірною харизмою і, попри явний інтерес з боку чоловіків, віддають перевагу сімейним стосункам. Їм властиві такі якості, як чесність і порядність, тому вони часто стають жертвою обману.

Вересень

Вересневі дами – емоційні й темпераментні. Вони відрізняються розсудливістю й ощадливістю. Вони надзвичайно егоїстичні й трохи скупі, тому їм буває складно розлучатися з грошима і віддавати борги.

Жовтень

Ці жінки характеризуються принциповістю і невмінням прощати зради, хоча завжди прикладають максимум зусиль, щоб зберегти сім’ю, в якій займають провідне положення. Вони прекрасні господині.

Листопад

Листопадові жінки відомі обачністю й егоїзмом. Це сильні особистості, що володіють потужною інтуїцією, чоловікам доводиться миритися з тим, що їх думка часто ігнорується. А ще вони дуже пристрасні й мають вогненний темперамент. 

Грудень

У грудні народжуються емоційні жінки з вибуховим характером. Вони завжди досягають успіху і долають усі перешкоди. Ці дами темпераментні й не вміють економити фінанси, з цієї причини в сімейному житті у них часто виникають труднощі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень