Мають легкий характер: жіночі імена, власниці яких асоціюються з ніжністю, добротою та м'якістю

Ці жінки чуйні та благородні від народження

Анна

Анна - одне з найбільш поширених жіночих імен, які на всі сто відсотків викликають асоціації із лагідністю. Його власниці сприймаються як добрі та чуйні особистості.

Ольга

Ще одне популярне ім'я, яке дуже часто пов'язують з м'яким характером, Ольга. Воно має скандинавське походження. Ольга - у перекладі означає «світла» та «благородна». Жінки з таким іменем вирізняються своєю терплячістю та доброзичливістю.

Євгенія

З-поміж жіночих імен, які також викликають приємні асоціації, Євгенія. Таке ім'я має грецьке походження. У перекладі Євгенія означає «благородна». Його власниці за характером чуйні та емоційно стійкі.

Марія

З лагідним характером пов'язують ім'я Марія. Воно має низку значень, зокрема: «жінка» та «покровителька». Марії вірні, вміють по-справжньому ставитися до інших з любов'ю та розумінням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень