Місцевими «обмінниками» зацікавилася поліція (ФОТО, АУДІО)

Принаймні обіцяють перевірки та рейди

Останнім часом в Рівному почали з‘являтися пункти обміну валют. Зокрема такі точки з'явилися біля торгового центру «Вікторія», в ТЦ «Злата Плаза» та на Театральній площі.

Заступник міського голови Руслан Шевчук, коментуючи ситуацію, зазначив, що ПриватБанк, який є власником «обміннику» біля ТЦ «Вікторія» за відповідним дозволом на діяльність до міської влади звертався.

Щодо інших, то Руслан Шевчук зазначив таке:

Можна сказати, що я не бачив, щоб були якісь незаконні (пункти - ред.)

Проте збільшенням кількості підозрілих обмінних точок зацікавилася поліція.

Речниця ГУ НП у Рівненській області Інна Березовська зазначила, що поліція почала перевірку діяльності обмінників. І поки що про її результати говорити зарано. Тож, коли вони з‘являться, поліція обіцяє їх оприлюднити.

Натомість ми вирішили звернутися до рівнян, аби довідатися які найнагальніші завдання має вирішити нова патрульна поліція у Рівному на їхню думку. Опитування показало, що рівняни не залишають поза увагою обмін валют у різних точках обласного центру:

 

Патрульні є патрульні, але чомусь отут на Бродвеї я патруля не бачу. Хоча тут є дуже багато вживання алкоголю (хоч це і заборонено) – ні разу патруля не було. Хоча в нас і велопатруль є, наскільки я знаю, але тут ні одного патруля не було.

В плані охорони громадського порядку, щоб менше було п‘яних на вулицях, менше бійок, у випадках, якщо дитина згубилась, щоб могли доставити її додому, і щоб до них підвищувалася довіра.

Дякую нашій патрульній поліції за те, що розібралися з парковками в місті, але у нас є ще одне незрозуміле явище, як валютники, які стоять біля ЦУМу, на базарі. Як буде діяти поліція щодо них?

Отож, Радіо Трек чекатиме на результати перевірок.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень