Жахи міського пологового будинку: думка мешканців Рівного

Тема, порушена рівненською журналісткою Валентиною Ілліною, викликала широке обговорення

Про стан палат і туалетів у міському пологовому будинку Рівного сайт Радіо Трек писав у публікації Жахи міського пологового будинку Рівного - від рівненської журналістки

Цю ситуацію нам коментував головний лікар закладу у статті  Жахи пологового будинку Рівного прокоментував головний лікар закладу.

А ось як на ці публікації відреагували у  соцмережі Фейсбук мешканці Рівного: 

Sahsa Mitchak зато справно збирають благодійні внески. До речі, два роки назад я здавав гроші на ремонт палати, видно, мало назбирали.

Вікторія Батарєва Я народжувала три місяці назад там, на першому поверсі і лежала в безкоштовній палаті, в мене такого не було. Не був євроремонт, але було все гарно і охайно. І туалет та душ не в такому вигляді... Можливо, це палата з третього поверху.

Олена Тоюнда  а потім дивуються, чому всі жінки біжать в перинаталку. Я була тут на збереженні, то жах.....І бачу: нічого не змінилось. За благодійний, правда, я лежала, то нічого не брали. Сестра в цьому році, то теж без нього. До речі, списків на засоби гігієни і решти теж не давали...Але те, що лікарі ремонт за власний кошт роблять, то навряд...і анастезію сестрі робили, то анастезіолог і не натякав  ні на що. Все безкоштовно

Світлана Заброцька А платні палати все ж є ....

Svitlana Kuropiu на все у лікаря є виправдання, але ж сам він не лежить у такій палаті і не ходить в такий туалет після пологів....

Вера Ущаповская Знов виннi лiкарi...чого не стали i не зробили ремонт??? Схаменiться! Якi грошi за палати? Їх що, бачать простi медпрацiвники?!! Чого ви не висловлюете своi претензii за адресою, починаючи з гол.лiкаря i закiнчуючи держадмiнiстрацiями та депутатами. Хоча в краiнi, де мiльярд тратиться на клоунiв з Евробачення, а не на охорону здоров' я, дивуватись нема чому.

Olga Aponchuk Я народила там всіх тьох дітей і претензій до персоналу не маю ЖОДНИХ!!!а те, що умови жахливі для перебування- мене зовсім не лякало.Мені тих три доби було абсолютно не до того, як і іншим мамам зі здоровим глуздом. Мені було чим зайняти мізки і руки, а не фото робити і сіяти серед населення паніку. До того ж, маєте право обирати, де народжувати. Як гласить відома легенда, раніше й у полі народжували)

Iryna Shcherbuk Siburova Ольга, ну як Ви звикли до жахливих умов, що вони вас не лякають, то одне...а ось інші звикли до НОРМАЛЬНИХ.

Лили Петрушина Мабуть краще й в полі родити...
Але мене одне дивує....???як,  бл..ь, в пологовому немає біде????Хай би суки.. самі після пологів пішли по холодній, вонючій плитці в ту вонючу ванну з холодною водою, коли ти тільки родила і з тебе тече, як з кабана... умови: пологовий - одиниця з мінусом, поле - одиниця з плюсом.  Як буде, може, третє дитя, то родити тільки не в Україні. Поки когось і такі умови влаштовують, то нехай.. А мене не те, що не влаштовує, а бісить.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень