Міський голова Здолбунова «помилував» жінку, яка вкрала ковролін міської ради (ФОТО)

З нагоди Різдва

Колаж Радіо Трек. Фото жінки із характерним и етнічними ознаками -- ілюстративне. Праворуч - міський голова Здолбунова Владислав Сухляк

Новорічну локацію днями обікрали у Здолбунові.

Біля інсталяції вертепу там вкрали килимове покриття (ковролін). Правоохоронці з'ясували, що покриття присвоїла жінка ромської національності. 

Ковролін вкрала жінка. По гарячих слідах завдяки відеокамерам працівники поліції її знайшли і напередодні повернули вкрадене на місце.

 

Жінка – ромської національності. Вона є багатодітною мамою, у неї 7 дітей, – розповів міський голова Здолбунова Владислав Сухлях в прямому ефірі Радіо Трек. 

За словами міського голови, жінка розкаялася та запевнила, що більше не буде красти, тож її звільнили від відповідальності за крадіжку.

Також Владислав Сухляк додав, що якби жінка прийшла й попросила килимове покриття, то їй навіть купили б новий ковролін. 

Загалом у Здолбунові є багато ромів. Щоправда, вони не живуть там окремими поселеннями, їхні помешкання розташовані хаотично. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень