Миші з жахом втечуть з дому: Гуманний спосіб позбутися мишей

Простіше не придумати

Миші в будинку для багатьох – справжня проблема. Окрім того, що вони псують меблі і продукти, вони переносять віруси та бактерії. Найчастіше миші з’являються в приватних будинках, на дачах, але і в багатоквартирному будинку миші теж можуть завестися.

Більшість людей тоді йдуть у магазин і купують отруту. Проте, виявляється, є гуманний спосіб вигнати гризунів із оселі, пише Телеграф.

Щоб самостійно приготувати ефективний розчин від мишей, необхідно буде зайти в аптеку і придбати там дві настоянки м’яти перцевої — на основі олії та спирту.

Масляний та спиртовий розчини м’яти перцевої потрібно змішати у пластиковій пляшці та збовтати. Отриманий засіб необхідно набрати у великий одноразовий шприц без голки. Обробіть засобом усі отвори та щілини, через які гризуни можуть потрапляти в приміщення, а також всі місця, де можуть мешкати миші.

Насичений аромат цього простого засобу відлякає мишей і вони втечуть подалі від вашої оселі. Аромат м’яти збережеться на кілька днів. За потреби процедуру потрібно повторити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень