Міністр Зубко у Рівному пригрозив головам райдержадміністрацій. Через децентралізацію

І дав їм рік на cтворення об’єднаних територіальних громад

Так Віце-прем'єр-міністрміністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, перебуваючи у Рівному, відреагував на запитання однієї сільської лікарки, яка поцікавилася, що робити тим мешканцям, керівники громад яких не поспішають об'єднуватися.

Геннадій Зубко заявив, що держава ще рік потерпить. А далі за нестворення об’єднаних територіальних громад відповідатимуть голови райдержадміністрацій. Більше того, їм це питання включать у KPI, тобто в оцінку ефективності роботи:  

Ви знаєте, ми не повинні залежати від того, що немає лідерів в тій чи іншій громаді. Ми повинні, як держава, дивитися на це і голови адміністрацій також будуть відповідати за те, що не утворюється, а іноді й саботується процес створення ОТГ.

 

Не хочете бути префектами, ви й не будете головами адміністрацій. І це ми вводимо в KPI на наступний рік.

 

Там, де не будуть створені громади, це буде ваша відповідальність.

До речі, такі погрози з уст міністра на Рівненщині звучать не вперше. Однак раніше він не обіцяв результати роботи з децентралізації включати головам райдержадміністрації у KPI.

Стежте за нашими новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень