Міністр освіти зробив важливу заяву про підвищення зарплати вчителям

А також директорам українських шкіл

Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий 25 серпня під час серпневої конференції для освітян розповів, як виглядатиме нова система оплати праці, що має запрацювати у 2025 році, інформує 24 Канал.

Міністр наголосив: програму уже запустили

Зокрема, протягом 2023-2024 років триватиме робота щодо формування відповідних політик і експертиз. А упродовж 2024-2025 років МОН планує реалізувати пілотний проєкт щодо нового формату оплати праці у 500 школах.

Оксен Лісовий

Хочемо вийти з єдиної тарифної сітки. Хочемо, щоб базова частина зарплати була близько 80%, ще близько 20% – надбавки. І ще кілька надбавок: регіональні доплати і доплати від директора школи. І найголовніше – прагнемо підвищити зарплату,
– повідомив посадовець.

За словами очільника Міносвіти, оплату праці прагнуть зробити прозорою, зрозумілою, прогнозованою. Однак відкритим є питання щодо того, коли в умовах війни освітянам зможуть підвищити зарплати. Це питання ще обговорюватимуть.

Раніше ми писали про те, що Українським вчителям пообіцяли 40 тисяч зарплати, але є болючі умови…

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень