Мінімальна ціна газу в Україні зросте

Що пропонують у жовтні газопостачальні компанії

Газопостачальні компанії пропонують побутовим споживачам купувати газ за ціною від 4,7 до 6,8 гривні за кубометр.

У рамках конкурентного ринку природного газу постачальники газу пропонують населенню в жовтні купувати газ за ціною від 4,7 до 6,8 гривні за кубометр, при цьому мінімальна ціна газу на 7,1% більше, ніж місяцем раніше, а максимальна зменшилася на 2%.

Про це повідомляє на сайті консультаційного центру для населення «ГазПравда», створеного НАК «Нафтогаз України» спільно з активістами.

В жовтні найменшу ціну своїм споживачам запропонувала компанія «газопостачальна компанія «Нафтогаз України», яка забезпечує газом близько 2% споживачів, - 4,7 гривні за кубометр. Такою ж була ціна й у вересні.

Запорізька енергокомпанія Paliv Energy пропонує у жовтні газ по 4,8 гривні за кубометр (+15% до вересня).

Регіональні газопостачальні компанії (газзбути), які обслуговують дві третини побутових споживачів, у жовтні пропонують громадянам купити газ за ціною від 5,37 гривні за кубометр до 6,85 гривні за кубометр залежно від регіону.

Таким чином, мінімальна вартість блакитного палива у газзбутів зросла на 8,4%, а максимальна — знизилася на 2%, - пише УНІАН

Найвищу ціну за газ отримають споживачі ТОВ «Одесагаз-Постачання», які куплять у жовтні газ по 6,85 гривні за кубометр.

Загалом на 30 вересня в Україні 41 газопостачальна компанія, яка готова поставляти блакитне паливо побутовим споживачам.

За матеріалами УНІАН 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень