Мінфін: Зарплата молодого вчителя становить 7 580 грн (ФОТО)

Освітян такі заяви обурюють

Молодий учитель -- фото ілюстративне

Як повідомляє Освіта.UAміністр фінансів Сергій Марченко, представляючи у парламенті проєкт Державного бюджету на 2021 рік, заявив:

«Вчитель без категорії зараз отримує 7 580 грн, після зростання отримуватиме 9 511 грн.


Це після університету. Вчитель вищої категорії в середньому отримає зараз 10 600 грн, а після підвищення буде отримувати 13 400 грн»:

Нагадаємо, що в України прийнято бюджет-2021 з підвищенням зарплати вчителів на 25%.

Міністр фінансів Сергій Марченко

Під цим повідомленням на освітянському сайті можна побачити велику кількість вкрай негативних коментарів.

Вочевидь їх пишуть люди, причетні до освіти:

Резюме

Ставка молодому учителю нараховується за 11 тарифним розрядом. Це 4821 гривня. Якщо міністр фінансів бреше, то за брехню його треба подати до суду, а якщо він вірить у те, що каже, то треба звільнити з роботи, бо він баран, і не має права бути міністром!

 

Людмила

В мене 20 років стажу, класне керівництво і я отримую менше. Молодий вчитель отримує максимум 4000. Де ви знайшли такі зарплати?. Ганьба такій країні, де вчителі знаходяться за межею бідності

 

Вчитель

Працюю за сумісництвом у двох школах. Майже 10 років. Яка яка зарплата? Бо у мене навіть 7 тисяч нема. Ледь 5 є.

 

Вячеслав

Якщо брати все по максимуму, тобто оклад 4821 + 30% за престижність + 20% класне керівництво, то вийде 7231. Якщо ще за зошити додати, чи кабінет, то може й вийде 7580. Але це поодинокі випадки. Спробуйте знайти таку школу де так платять. Може кияни й отримують. Кияни, поділіться своєю думкою з цього приводу

 

Вчитель

Так то ж за 1.7 ставки + відсоток за престиж + кабінет + кл.керівництво+ за 3+ роки роботи... Сука, нагла брехня! А давайте петицію, щоб зняти дурня з посади. Тому, що ця падла ляпне з екранів таку чортівню, а люди й вірять. Звідти й ідуть байки, що вчителі мільйони заробляють. Або давайте заяву в прокуратуру колективну? Бо якщо вчитель (ПОЧАТКІВЕЦЬ!!!) отримує 7800, то де наші гроші? Я маю отримувати тоді десь 25к+. Значить нас обкрадають же? Пече шо капець!

Більше коментарів за цим посиланням

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень