Через відео «виховної роботи», яке запустили у соцмережі, на Рівненщині звільнили вчителя (ФОТО/ВІДЕО)

Такі методи виховання - неприпустимі, вважають і в навчальному закладі, і в обласному управлінні освіти

Ліворуч на фото - Олександр Нагорняк - викладач Захисту Вітчизни та завуч із виховної роботи

На Рівненщині педагог змушував дітей присідати з муляжем снаряду в руках за спізнення на урок або невиконане домашнє завдання.

Відео «виховної роботи» днями злили у соцмережі:

Виявилося, що подібні інциденти мали місце у Квасилівському профліцеї, а «фізкульт-хвилинку» влаштовував викладач Захисту Вітчизни.

Після публікації ролика у соцмережах на це відреагували і в самому навчальному закладі. Вже наступного дня, 4 грудня, вчителя звільнили, повідомляє «Суспільне».

Випадок стався прикрий. Адміністрація відреагувала на цей випадок. І викладач звільнений, – прокоментувала ситуацію заступниця директора Квасилівського профліцею Людмила Кравців.

Заступниця директора Квасилівського профліцею Людмила Кравців. Фото "Суспільного"

Між тим, Олександр Нагорняк – той самий вчитель Захисту Вітчизни – каже, що «готував козаків».

У навчальному закладі він пропрацював майже 30 років, понад 10 із них - обіймав посаду заступника директора з навчально-виховної роботи.

Я викладач Захисту України. Я готував козаків. А те, що вони присідали... Не вчать уроки, та й все. Я двійок не ставив, – пояснив телефоном журналістам Олександр Нагорняк.

Крім того, «Суспільне» запитало й самих учнів, як вони ставляться до таких методів виховання. І тут думки розійшлися. Докладніше про це – у сюжеті:

Додамо, що з соцмереж про інцидент у Квасилівському профліцеї дізналися і в обласному управлінні освіти. Начальник управління Петро Коржевський каже, що вимогливість у такій інтерпретації – засуджує, а рішення про звільнення педагога – правильне:

В мене викликало це непорозуміння, тому що він насправді вимогливий. Але я не думав, що ця вимогливість лягає в іншу площину. Якщо вимогливість у такий спосіб, то я її засуджую. Заступник директора з навчально-виховної роботи – це та людина, яка має бути взірцем, – говорить начальник облуправління освіти.

Начальник облуправління освіти Петро Коржевський. Фото "Суспільного"

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень