«Мимо каси»? Люди не в захваті від ЛГБТ-Соловій: її тур містами України – перенесли (ФОТО)

На весну

«Українці показали своє ставлення, - жартують у соцмережах, - концертний тур Христини Содомій скасовано (квитки не розкупили)»

Щодо самого туру, то це правда:

Великий музичний тур Христини Соловій, у якому львівська співачка мала дати 13 концертів у 13 містах, переносять на наступний рік.

Про це повідомила сама Христина Соловій на своїй сторінці у фейсбук, передає видання Ua.news.

«Пташки, це було непросте рішення, але ми з командою вирішили перенести тур Україною. На це є вагома причина, – написала Соловій. – Основна мета цього туру – передати кошти на допомогу 1 штурмової роти 3 ОШБр.

 

Зараз бачимо, що, з урахуванням витрат на організацію концертів, благодійну суму зібрати не вдається. Я би дуже хотіла, аби концерти відбувалися заради концертів, але зараз інші реалії.

 

Нема нічого важливішого за нашу перемогу і наших захисників, тож я переконана, що усі зусилля мають бути спрямовані на них».

Соловій має якусь дивну тягу виступати в занадто коротких сукнях і так стрибати: обидва скріншоти з її сторінки у Twitter

Великий тур Соловій мав стартувати уже 16 листопада з концерту у Вінниці та завершитись 8 грудня у Тернополі. Загалом він передбачав «чортову дюжину» концертів у 13 містах України.

Нині ж географію туру, ніби, планують розширити, але вже по зимі – у березні наступного року

«Тур буде доповнений східними містами, дати ми з командою анонсуємо згодом.

 

Дякую усім, хто придбав квитки вже зараз. Впевнена, що ви розумієте і підтримуєте моє рішення, і ми побачимось на концертах у ваших містах навесні», – написала Соловій.

Усі придбані раніше квитки залишаться дійсними на нові дати (вказані нижче)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень