Міліціонер у смертельній ДТП рік тому неподалік Рівного не винний – ЗМІ

В прокуратурі Рівненщини оприлюднили результати експертиз щодо резонансної аварії із загибеллю трьох людей

Йдеться про автопригоду минулої осені біля житлового кварталу «Щасливе». Там не розминулися три авто, в одному із яких рухався співробітник міліції. Троє людей загинуло, один хлопець тяжко травмувався, - це водій «Мерседесу», йому назустріч вилетів «Сітроен». По інерції зечепило і «ВАЗівку», що рухалася  у тому ж напрямку. Про це пише «Сфера-ТВ».

У прокуратурі журналістам розповіли, що під час розслідування було проведено 17 експертиз у трьох містах: у Луцьку, Києві та Львові. У кожній дійшли висновку, що порушив правила покійний водій «Сітроена». 

Прес-секретар прокурора Рівненської області Людмила Суржук цю інформацію підтвердила і зазначила, що заступник прокурора області найближчим часом проведе брифінг і все прокоментує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень