Мілевський вироблятиме чоловічий одяг

Артем зазначає, що це вбрання для людей зі смаком

Колишній футболіст збірної України та київського «Динамо» Артем Мілевський розповів, що планує зайнятися створенням лінії чоловічого одягу. У той же час, відзначив Мілевський, ціна не буде занадто високою, одяг від відомого футболіста зможуть купити не тільки люди, які мають великі гроші.

Це буде індивідуальний стиль, якому повинен відповідати добре доглянутий молодий чоловік. Звичайно, поки це в розробках, - каже Мілевський.

Нагадаємо, на початку вересня хорватський клуб «Хайдук» достроково розірвав контракт з українським футболістом Артемом Мілевським. Як заявив президент ФК «Хайдук» Марін Брбіч, таке рішення є обопільним. Він також додав, що керівництво команди прийняло рішення орієнтуватися на більш молодих гравців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень