Обласна міграційна служба збирає кошти пораненому військовому з Рівного

До Дня Незалежності працівники обласного управління Державної міграційної служби долучаються до благодійності

Вже традиційно кілька років поспіль працівники відомства напередодні свята приходять на роботу у вишиванках, дехто навіть у вишитих власноруч, та влаштовують благодійні ярмарки.

Два роки тому працівники управління навіть продавали обкладинки для паспортів, виготовлені технікою декупаж. А цього року, у зв’язку з подіями в Україні, вилучені кошти працівники передадуть військовому з Рівного, який наразі перебуває у лікарні в Харкові. До благодійності долучилися і діти працівників відомства. Детальніше про мету акції та про враження від неї розповідає начальник управління Лілія  Драпчинська:

 

Напередодні Дня Незалежності всі працівники управління працюють у вишиваному одязі, у вишиванках свої бабусь, мам, власних речах вишитих. Це створює гарний настрій для працівників і для відвідувачів. Цього року, враховуючи ситуацію в нашій країні, ми виручені кошти передаємо нашому рівненському бійцю, який зараз знаходиться в Харкові в лікарні і потребує протезування. Протез буде виготовлятися в Польщі. Діти наших працівників відгукнулися – вони власноруч виготовляли різні речі.

 

Результати ярмарку працівники управління знатимуть до кінця дня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень