«Ми очєнь просто живьом»: суд арештував ще 154 об’єкти майна медведчука-марченко (+ВІДЕО)

Це авто, земельні ділянки, будинки…

Личаківський райсуд Львова арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна народного депутата України віктора медведчука та його дружини оксани марченко.

Серед арештованого: 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта.

 

Під арешт також потрапили частки в статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарним власником яких є Віктор Медведчук чи його дружина, повідомляє ДБР.

Раніше слідчі Державного бюро розслідувань та прокурори Офісу Генерального прокурора через суд уже арештували яхту та інше нерухоме майно медведчука.

Що треба знати про медведчука

Народного депутата, голову політради партії «Опозиційна платформа – За життя», кума путіна віктора медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

18 березня слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого ДБР про обрання запобіжного заходу медведчуку за відсутності фігуранта. А Личаківський райсуд Львова обрав запобіжний захід - тримання під вартою.

12 квітня 2022 року віктора медведчука у ході спецоперації затримала СБУ.

Його дружина оксана марченко записала два окремих відео, у яких звернулася до президента України – з вимогою звільнити «ні в чому невинного медведчука» та до президента Туреччини – з проханням у посередництві.


Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень