Метт Деймон покидає Голлівуд

Про це актор заявив в ефірі The Today Show

Нещодавно в інтерв'ю Метт Деймон розповідав , на які жертви йому та його сім'ї доводиться йти, щоб не розлучатися надовго під час зйомок чергового фільму. Схоже, компроміси Метту набридли: в ефірі The Today Show Деймон оголосив, що бере «відпустку» і мінімум на рік залишає Голлівуд.

За словами актора, останні кілька років видалися для нього неймовірно важкими - Деймон знявся в чотирьох фільмах поспіль, практично без перерв, а на найближче майбутнє у нього заплановані зйомки ще і в п'ятому фільмі. Зате після цього, як заявив Метт, він збирається відправитися на заслужений відпочинок - і мінімум рік взагалі не зніматиметься в кіно, щоб повноцінно побути з родиною.

За словами Метта, його близькі, супроводжуючи його в постійних роз'їздах на знімальні майданчики, постійно його підтримували і ніколи не скаржилися на метушливий графік актора - і тому Деймон впевнений, що його сім'я заслуговує цієї паузи. Актор підкреслив, що саме необхідність повноцінно проводити час з дружиною і дітьми стала вирішальним фактором у прийнятті рішення про перерву у своїй діяльності.

У найближчому майбутньому Метта Деймона можна буде побачити в стрічці «Джейсон Борн», а потім в прокат вийде ще один його фільм - «Велика стіна».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень