Джон Траволта шокував новим обличчям

Дехто з прихильників його не впізнав

Менше тижня тому на телеканалі FOX відбулась прем'єра нового серіалу «Американська історія злочинів», перший сезон якого отримав назву «Народ проти О. Джей Сімпсона» і присвячений відомій справі О. Джей Сімпсона, який звинувачувався в подвійному вбивстві. Роль Кріс Дженнер виконала Сельма Блер, а юриста Роберта Кардаш’яна зіграв зірка «Друзів» Девід Швіммер. Однак особливу «любов» глядачів завоював Джон Траволта, який вразив фанатів своїм обличчям.

Відразу після появи Джона на екрані глядачі не могли думати ні про що інше, крім його обличчя. Дійсно, актор не схожий сам на себе. І, швидше за все, такі зміни в його зовнішності стали результатом відвідування пластичних хірургів.

У мережі вже з'явилася величезна кількість жартів з цього приводу. Хтось навіть припустив, що це не Джон Траволта, а якийсь інший актор.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень