Мешканцю Рівненщини «світить» 7 років за ґратами за прекурсори та зброю

Рівненська місцева прокуратура спільно зі слідчими Рівненського районного відділення поліції завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення 27-річним жителем Рівненського району низки злочинів. Обвинувальний акт стосовно останнього скеровано до Рівненського районного суду для розгляду.

Встановлено, що чоловік, відбувши покарання за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, висновків для себе не зробив, натомість знову вчинив аналогічні та інші кримінальні правопорушення.

Так, з метою перевірки оперативної інформації правоохоронці провели у серпні 2016 року обшук за місцем тимчасового проживання чоловіка у селі Зоря та вилучили прекурсори, обладнання, призначене для їх виготовлення,  а також ручну гранату РГД-5.

Під час проведення обшуку чоловік вчинив активний опір працівникам поліції, здійснивши на них напад, в результаті чого одному із правоохоронців завдано легкі тілесні ушкодження.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за кількома статтями Кримінального кодексу України, йому загрожує покарання у вигляді позбавленні волі на строк до 7 років.

 

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень