Мешканців Рівненщини попереджають про масові відключення електроенергії

Припинення електропостачання пов’язане із значною заборгованістю

Борг населення за світло у Рівненській області, який накопичився впродовж місяця, станом на 1 листопада становить майже 62 млн грн. Найбільшою (понад 20%) є заборгованість рівнян - 13,5 млн грн, і мешканців Рівненського району – майже 7 млн грн. Заборгованості у таких обсягах, кажуть у «Рівнеобленерго», не було давно, тож підприємство діятиме найрадикальнішими методами, обіцяють вимикати світло навіть і в період новорічних свят:

 

- У зв’язку із значною заборгованістю ПАТ «Рівнеобленерго» змушено вдатись до масового припинення електропостачання боржників.  ПАТ «Рівнеобленерго» нагадує населенню, юридичним особам, керівникам підприємств області та розпорядникам бюджетів всіх рівнів: несплата спожитої електроенергії ставить під загрозу закупівлю у держави необхідного обсягу електроенергії для потреб споживачів Рівненщини та може призвести до примусових відключень протягом листопада та грудня, навіть і в період новорічних свят.

 

Тож ПАТ «Рівнеобленерго» звертається до населення з проханням своєчасно оплачувати за спожиту електроенергію та погашати  заборгованість. Адже борги позбавляють енергопостачальну компанію проводити оптові закупівлі електроенергії. Від цього можуть постраждати і ті користувачі, які вчасно і в повному обсязі розраховуються за електроенергію, додають в Рівнеобленерго.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень