Мешканці сусідніх будинків у центрі Рівного не можуть поділити землю (ФОТО)

Тож просили втрутитися депутатів міськради

В центрі - Ірина Мамчур

Прийшли на засідання комісії з питань міського господарства. Але засідання не відбулося через малу кількість депутатів, тож ніякого рішення з цього питання прийнято не було.

Так, мешканці з вулиці Сагайдачного, 2 просили дозволити розробити проєкт землеустрою щодо відведення ділянки їхньому ОСББ. А з будинку на вулиці Мазепи, 1 - були проти цього і пояснювали, що сусіди свою частину прибудинкової території віддали ЖК «Театральний», а тепер претендують на їхню.

Говорить Ірина Мамчур:  

Будинок на Сагайдачного, 2 хоче виділити собі прибудинкову територію, захопивши ділянку, яка є, за документами, прибудинковою територією будинку на Мазепи, 1. Це, звичайно, землі міста. Вони хочуть перенести огорожу на 5.38 метра, позбавивши нас сушарки для білизни, дерев, квіток, які ми садили за власні кошти.

Ірина Мамчур обіцяє добиватися справедливості. Зокрема, щоб землі, за обслуговування яких вони 61 рік платили, залишилися за їхнім будинком. І розповідає, що нині вони створюють ОСББ і збираються подати документи на оформлення землі.  

Своєю чергою, їхні сусіди наполягають, щоб спільно користуватися ділянкою між будинками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Земля
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень