Скільки сміття вигребли після новорічної ночі з майдану Незалежності комунальники Рівного

Кажуть, що сміття цього року було менше

Фото "Сім днів"

До того ж, менше цього разу було пляшок з-під міцних алкогольних напоїв.

Розповідає директор КАТП 1728 Ростислав Кралюк:

Якщо тенденції взяти, то з кожним роком сміття стає менше. Не знаю, з чим це зв’язано. Можливо, з погодою, що не було снігу.

 

І характерно, що ми вже відійшли від міцних алкогольних напоїв – 40-градусних. На майдані були шампанське, енергетики всякі, вино, кола. Пляшок з-під горілки було зовсім мало.

Втім, за словами Ростислава Кралюка, незмінним залишився рівень культури тих, хто приходить зустрічати Новий рік до головної ялинки міста. Вони, як і раніше, де пили, там і  залишали одноразові склянки і пляшки. Хоча тут для них встановили шість сміттєвих контейнерів.

До речі, зібрали з майдану після новорічної ночі комунальники усього близько двох контейнерів скляної тари, хоча у попередні роки їх було п’ять-шість.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень