Мешканець Рівненщини наклав на себе руки на могилі сина

Правоохоронці з’ясовують причини самогубства жителя Костопільського району

Повішеним на дереві на території кладовища села Мала Любаша 32-річного місцевого мешканця знайшла дружина. Зі слів родичів, чоловік скоїв суїцид через смерть двомісячного сина.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що чоловік родом із Сарненського району, мешкає у селі Мала Любаша після одруження.
За словами рідних, ще близько 23 години господар був удома, та, коли вранці прокинулась дружина, чоловіка не було ні в будинку, ні на подвір’ї. Відійшовши кілька метрів від оселі, вона помітила підозрілу картину на кладовищі, адже проживали неподалік нього.

Чоловік вчинив самогубство на місцевому цвинтарі поблизу могили сина, зачепивши мотузку за гілля дерева.

 

З’ясувалося, що у червні торік у родині помер двомісячний син. У дитини була висока температура і лікарям не вдалося врятувати життя немовляти. Чоловік дуже переживав через втрату сина. Тож рідні пов’язують його вчинок саме з цією трагічною подією.

Правоохоронці під час поверхневого огляду ознак насильницької смерті не виявили. Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть чоловіка настала внаслідок механічної асфіксії через здавлення шиї при повішенні.
Сім’ю характеризують позитивно, чоловік спиртними напоями не зловживав та працював на місцевому підприємстві. Як розповіла дружина, господар ніколи не висловлював намірів звести рахунки з життям. Крім того, подружжя не мало претензій до медперсоналу лікарні щодо смерті немовляти.


Овдовіла 23-річна жінка виховує старшого чотирирічного сина.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень