Мешканець Дубна хотів взяти онлайн-кредит, але лишився без грошей

Такі були умови «контори»

Про аферу повідомив 29-річний житель міста Дубна. Чоловік хотів взяти 65 тисяч гривень кредиту, а натомість втратив 6500 гривень власних заощаджень. Про це повідомляє поліція Рівненщини.

На одному із сайтів дубенчанин знайшов, начебто, вигідні умови кредитування. По телефону поспілкувався із нібито уповноваженою особою.

Для оформлення кредиту у майбутнього позичальника попросили надіслати сканкопії паспорта та ідентифікаційного коду, а також перерахувати 10% від запитуваної суми, які у подальшому зарахуються до суми кредиту.

Дубенчанин нічого не запідозрив, поповнив рахунок за наданими йому реквізитами, і, як не дивно, зв’язок із «кредитором» обірвався.

Усі обставини шахрайської схеми дізнавачі Дубенського відділу поліції встановлюють у рамках кримінального провадження.

Правоохоронці радять громадянам оформляти кредити в офіційно зареєстрованих фінансових установах, а якщо ви все ж вирішили скористатися послугами он-лайн кредитування, то під час заповнення анкет ніколи не зазначайте конфіденційну банківську інформацію – СVV-код і термін дії картки, які вимагають саме шахраї.  

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень