Мешканці Рівненщини можуть платити взимку за світло вдвічі менше. Але не всі

Йдеться про тих, хто для обігріву помешкання використовує електроопалення

З 1 червня в Україні зросла вартість електроенергії, тепер населення платить 4,32 грн зі кіловат. 

Але, упродовж опалювального сезону – з жовтня 2024 року до 30 квітня 2025 року – жителі Рівненщини, які користуються електроопалювальними установками, сплачуватимуть за пільговим тарифом 2,64 грн/кВт-год.

 

Але такий тариф працюватиме, тільки якщо домогосподарство споживає не більше 2000 кіловатів на місяць та має належним чином оформлене електроопалення. 

Для застосування тарифу на електроопалення споживачеві необхідно спочатку звернутися до  «Рівнеобленерго». Передусім має бути оформлений паспорт точки розподілу електроенергії із зазначенням встановлення установки електроопалення. Надалі потрібно звернутися до центру обслуговування споживачів ТОВ «РОЕК» із заявою про встановлення тарифу на електроопалення та укладання відповідного договору.

Також зберігається дія так званого «нічного тарифу» (при встановленому двозонному лічильнику). Він враховує використання кВт в залежності від часу доби. За денний період тариф залишається стандартним, але з 23:00 до 7:00 споживачі платитимуть за кіловат-годину на 50% дешевше - 2,16 гривні. 

Щодо встановлення такого приладу та його програмування за тарифами, диференційованими за періодами доби (тариф «день/ніч»), звертайтеся до ПрАТ «Рівнеобленерго».

Телефони для довідок ПрАТ «Рівнеобленерго – (0362) 69-42-98; 050-490-44-11, 067-620-44-11.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень