Мешканці «Південного» вимагають повернути 31-шу маршрутку

Вони зареєстрували на сайті міської ради петицію з відповідною вимогою

Мешканці мікрорайону «Південний» не вдоволені транспортним сполученням з іншими районами міста. На сайті міської ради вони зареєстрували петицію з вимогою відновити роботу 31-ї маршрутки, яка через Студентську сполучала мікрорайон з автостанцією «Чайка». 

Пояснюють тим, що чинні маршрути 61, 61 А та 46 йдуть до центру та дублюють один одного. Натомість у ранкові і вечірні години чимало людей потребують сполучення з містом у напрямку Північного. 

Петицію опублікували у п'ятницю і зараз її підписали уже 22 особи. Збір підписів триватиме ще 42 дні. Нагадаємо, для розгляду петиції міською радою вона має зібрати 250 підписів.

Нагадаємо, у квітні 2021 року 31-шу маршрутку запустили в роботу, але за кілька місяців у липні 2021 року - маршрут закрили. Тоді він був збитковим. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень