Мертвий три дні лежав у підвалі: деталі вбивства чоловіка на Рівненщині (3 ФОТО)

Вбивці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі

Жителька Корця повідомила до поліції, що кілька днів не з’являється її сусід, який проживає сам та зловживає спиртними напоями. Чоловіка без ознак життя знайшли у підвалі одного з будинків у місті Корець. 

Як повідомив на брифінгу заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк, під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що між двома знайомими під час чергового розпивання алкоголю виник конфлікт, у результаті якого 40-річний житель Корця вдарив ножем у груди 48-річного.

Потерпілий упав у підвал, звідки дістати його підозрюваний не зміг. Тіло перебувало там упродовж трьох днів, допоки його не виявили поліцейські. 

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок проникаючого колото-різаного поранення грудей з ушкодженням легень.

Жителя Корця затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру, — зазначив Олександр Панасюк.

 

Нині він відповідно до ухвали суду перебуває під вартою.

 

У скоєному підозрюваний поки не зізнається, однак слідчі зібрали достатньо доказів для доведення його вини.

Відповідно до санкції статті 40-річному чоловікові, раніше судимому за корисливі злочини, загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 115 КК України триває.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень