«Мені хірург на ВЛК написав, що я вагітний», – ветеран ЗСУ (ВІДЕО)

Ситуація показує бардак, який твориться в наших медустановах (с)

На фото -  Станіслав Дехтяр
На фото - Станіслав Дехтяр

Боєць 24-го батальйону «Айдар» Станіслав Дехтяр вважає, що фахівці ВЛК і МСЕК проявляють найбільшу неповагу до ветеранів російсько-української війни.   

Військовик поділився історією, як фахівці з військово-лікарської комісії списали його з військової служби. Ветерана, який втратив ногу в боях з окупантами, визнали вагітним.

Найбільша неповага до ветеранів російсько-української війни саме від лікарів ВЛК та МСЕК. Ти повинен ходити за цими людьми, буквально бігати, щоб тобі написав кожен свій висновок. Це повна маячня.

 

Мені лікар-хірург написав рішення, що я — вагітний згідно зі статтею 73-а (ред. – вагітність, що протікає з ускладненнями). Ситуація показує бардак, який твориться в наших медустановах, — зауважив боєць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень