«Мене змусили»: у видавництві «Бородатий тамарин» готується до друку нова книжка Макса Кідрука

«Зорі над островом Пасхи»

Макс Кідрук – відомий український письменник з м. Рівне готує до публікації нову книгу, якою фактично повертається до витоків.

Як повідомляє літературно-мистецький портал Експеримент, йдеться про збірку тревел-повістей автора:

«Зорі над островом Пасхи» – перевидання чотирьох популярних тревелогів Макса Кідрука.

 

«Бородатий тамарин» вперше зібрав під однією обкладинкою «Мексиканські хроніки» (2009), «Подорож на Пуп землі» (2010), «Любов і піраньї» (2011) та «На Зеландію!» (2012).

Читачі матимуть нагоду відправитися у динамічну літературну подорож Мексикою – країною мрій письменника. Побувати на крихітному острівці Рапа Нуї в південній частині Тихого океану, більше відомого як острів Пасхи. Дізнатися, кого бояться безстрашні бразильські піраньї, і доєднатися до великої новозеландської авантюри.

«Цю книгу ми видаємо, бо мене змусили. Я довго опирався, але зрештою моя дружина дотисла мене, переконавши, що маємо видати ці тексти в «Бородатому тамарині».

 

Тож усі мої чотири тревелоги вийдуть під однією обкладинкою.

 

Крім того, я їх відредагував, прибравши з них усю крінжатину й моменти, за які мене вартувало б покатати на шакалячому експресі ще десять років тому».

Макс Кідрук -- в студії "Радіо Трек"

Також у книжці будуть три 16-сторінкові кольорові вклейки з раніше неопублікованими фотографіями та 4 кольорові карти-розгортки, які зараз малює професійний картограф Федір Гонца (той самий, що малював карти до «Колонії»)», – розповідає Макс Кідрук.

Згадані тексти не перевидавалися з 2016-го року, тож це чудова нагода для прихильників «Колонії» познайомитися з ранньою творчістю Макса Кідрука поки вони чекають на «Колапс».

Друком книжка вийде у листопаді цього року. Але вже зараз її можна передзамовити на сайті видавництва  «Бородатий тамарин» зі знижкою.

Про автора:

  • Макс Кідрук – письменник, видавець і популяризатор науки, автор книжок «Колонія» із серії «Нові Темні Віки», «Не озирайся і мовчи», «Де немає Бога», «Зазирни у мої сни», «Доки світло не згасне назавжди», «Теорія неймовірності» та інших.
  • 15 листопада 2022 р. Макс Кідрук повідомив, що разом із дружиною вони відкривають власне видавництво і написав: «Тож вітайте — Бородатий Тамарин, видавництво нонфікшену та наукової фантастики».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень