Меган Маркл судиться через фото дитини з безпілотника

Це не перший позов через папараці

Герцог і герцогиня Сассекські подали позов до суду у Лос-Анджелесі за те, що їхнього сина Арчі сфотографував безпілотник у той час, коли він був удома.

Батьки заявляють, що це вторгнення у їхнє в приватне життя. Британський принц Гаррі та Меган нині живуть в США після того, як відмовилися виконувати королівські обов'язки.

Адвокат пари заявив, що закони Каліфорнії гарантують кожній людині і родині право на приватне життя у себе вдома, і що жодні безпілотники, вертольоти чи телеоб'єктиви не можуть забрати це право.

Герцог і герцогиня Сассекські позиваються, бо хочуть викрити й зупинити тих, хто прагне отримати гроші з цих фотографій. Вони скаржаться, що папараці постійно слідкують за ними стежать, літають над ними на вертольотах, вирізають діри в огорожі тощо.

У травні Меган Маркл програла перший раунд суду проти таблоїдів. Вона позивалася до The Mail on Sunday за публікацію листа, який вона написала своєму батькові, - повідомляє ВВС-Україна.

Нагадаємо, принц Гаррі та Меган Маркл знову втрапили в скандал через використання королівського привілею після відмови від королівських повноважень.
 

Після переїзду пари в Лос-Анджелес їхні амбіційні плани та очікування "зависли в повітрі" через спалах коронавірусу. Принц не міг знайти собі гідне заняття, його родина відчувала фінансові труднощі, у Гаррі загострилися проблеми з психікою. Грішми допомагав батько, принц Чарльз.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень