Меган Маркл в золотій прикрасі принцеси Діани: сентиментальний жест на публічному заході (ФОТО)

Чудовий вибір

Меган Маркл недавно вразила публіку, одягнувши золоті сережки-метелики, які раніше належали принцесі Діані.

Ця прикраса, що стала частиною її образу під час візиту до школи в Колумбії разом із принцом Гаррі, має особливе символічне значення. Меган рідко носить ювелірні вироби Діани, але в цьому випадку вибір сережок здається дуже доречним і сентиментальним.

Принцеса Діана, яка відома своєю благодійною діяльністю та любов’ю до дітей, працювала вихователькою у віці 18 років і часто відвідувала дитячі лікарні. Цей візит і вибір сережок, очевидно, були символічним жестом на честь її пам’яті.

Окрім сережок, Меган також володіє кольє з метеликом, яке поки що не носила на публіці. Це кольє принцеса Діана носила у 1986 році під час поїздки до Британської Колумбії разом із принцом Чарльзом.

Також Меган також часто носить золотий годинник Cartier, що раніше належав Діані, поєднуючи його з браслетом The Love. Цей годинник став незмінним аксесуаром герцогині, який вона завжди має на собі на різних заходах.

Джерело: tsn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень