Повернули з того світу: медики швидкої рятували закривавлену жінку

«...без ознак життя. Більше не потребує допомоги» (с)

Закривавлену жінку на Рівненщині повертали до життя медики екстреної медичної допомоги. Радіо ТРЕК повідомляє з посиланням на Рівненський центр екстреної медичної допомоги. 

2 березня  на лінію 103 надійшов виклик про те, що у селі Весняне, що на Кореччині, через кровотечу втратила свідомість жінка.

З'ясувалося, що 55-річна жінка, працюючи по господарству, зашпорталася та впала. Внаслідок чого травмувала варикозний розширений вузол на нозі. Розпочалася кровотеча.

 

Чоловік пацієнтки перев'язав ногу підручними матеріалами та викликав швидку.

Він повідомив, що його дружина без ознак життя. Більше не потребує допомоги. 

Медики все одно приїхали за вказаною адресою. На вулиці, біля будинку, побачили сліди крові. Чоловік переніс травмовану жінку в будинок. 

Пацієнтка була без свідомості. Повна відсутність діяльності серця. Кровотеча розпочалася внаслідок пошкодження розширених варикозних вен.

 

Попередній діагноз: клінічна смерть.

Бригада швидкої провела комплекс реанімаційних заходів пацієнтці. Завдяки оперативним та злагодженим діям наших медиків вдалося жінку повернути до життя. 

 Пацієнтку негайно транспортували до районної лікарні.

Дякуємо бригаді Корецької підстанції екстреної медичної допомоги, а саме Зінаїді Дмитрук, Володимиру Ковальчуку та Руслану Васюку за те, що повернули життя людині!

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень