Майже півтора десятка інструментів з Німеччини отримала рівненська музична школа (ФОТО)

Фото прес-служби Рівнеради

Інструменти з Німеччини отримала рівненська музична школа №1 імені Лисенка. У рамках проекту, започаткованого Міністерством культури ФРН, делегація німецького товариства «Об’єднання друзів Мочулки» на чолі з Вальтером Манцом вчора відвідали мистецький заклад і привезли близько півтора десятка гітар, скрипок і сопілок.

Фото прес-служби Рівнеради

Інструменти хоч і не всі нові, та якісні. І для закладу, де навчається дев’ять сотень дітей, це значна підтримка, говорить директор музшколи Олександр Приходько:

- П’ять гітар, дві скрипки, труба, гармонь, три блокфлейти, дві сопілки великі. Блокфлейти і сопілки – зовсім нові інструменти, концертні, можна на них навіть виступати.

Фото прес-служби Рівнеради

І що дуже чудово, що не повні інструменти, гітари, а дві привезли для дітей, менші. Вони дуже якісні. Це майстрові гітари.    

Фото прес-служби Рівнеради

Вже одинадцять років поспіль делегація з Німеччини приїздить у село Мочулки Рівненського району на німецьке кладовище, аби віддати шану своїм предкам. І третій рік допомагають музичній школі.

Фото прес-служби Рівнеради

А інструменти окрім того, що коштують десятки а деякі і сотні тисяч гривень, їх ще й не просто знайти, каже Олександр Приходько. Тож не всі учні мають змогу придбати їх для заняття вдома.  

Фото прес-служби Рівнеради

На знак подяки учні музичної школи влаштували гостям концерт.

Фото прес-служби Рівнеради

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень