Майже дві сотні депутатів винаймають житло за бюджетні гроші

Про виділення відповідного фінансування пише "Голос України"

181 депутат Верховної Ради в третьому кварталі (липні-вересні) одержав компенсацію з державного бюджету для оренди житла або наймання готельного номера.

Зокрема, компенсацію одержав перший заступник голови Ради Андрій Парубій. 

Із фракції "Блок Петра Порошенка компенсацію з держбюджету одержали 68 депутатів, у тому числі представник Президента в парламенті й колишній голова Національного банку Степан Кубів, а також в.о. президента - генеральний конструктор державного підприємства "Антонов" Михайло Гвоздьов (був призначений на посаду в червні, однак Рада припинила його депутатські повноваження тільки у вересні).

Більше того, компенсацію за оренду житла в третьому кварталі одержали нинішні голови Тернопільської і Чернігівської обласних державних адміністрацій Степан Барна й Валерій Куліч, хоча їх депутатські повноваження Рада достроково припинила ще в травні.

Із фракції "Народний фронт" компенсація з держбюджету виплачена 44 депутатам, у тому числі голові фракції Максиму Бурбаку і його першому заступникові Андрію Тетеруку.

У фракції "Об'єднання "Самопоміч" з 26 депутатів компенсацію за оренду житла одержали 15, у тому числі голова фракції Олег Березюк і його заступник Олег Лаврик. Також оренда житла була компенсована 14 депутатам із фракції "Опозиційний блок", у тому числі заступнику голови фракції Олександру Вілкулу, і 14 позафракційним парламентарям (48 депутатів у Раді не входять до складу якої-небудь фракції або групи).

Одержали компенсацію також 9 з 22 депутатів групи "Партія "Відродження", у тому числі Євген Гєллєр, 6 з 20 депутатів групи "Воля народу", 6 з 21 депутатів фракції Радикальна партія Олега Ляшка, у тому числі Альона Кошелєва, і 4 з 19 депутатів фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", у тому числі Дмитро Шлемко, депутатські повноваження якого достроково припинені на початку червня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень