Майже 8 000 медпрацівників з Рівненщини, які не зробили щеплення від COVID-19, відсторонять від роботи

З 1 лютого

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

За новим переліком професій, для яких щеплення від коронавірусу є обов’язковим, з 1 лютого без роботи залишаться понад пів сотні комунальників та майже 8 000 медпрацівників.

Працівники установ, які до 31 числа не отримають принаймні 1 дозу вакцини проти коронавірусу, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати. Вимога не стосується лише тих людей, які мають абсолютні протипокази до проведення вакцинації, та медичний висновок, який підтверджує це, – розповів заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Станом на сьогодні відомо, що без роботи можуть залишитися 52 працівники місцевих тергромад:

  • Вараський район -12;
  • Дубенський – 12;
  • Рівненський – 13;
  • Сарненський – 15.   

Крім того, від роботи без збереження зарплати відсторонять і медиків. Без роботи залишаться майже 8 000 невакцинованих медпрацівників, які працюють у медустановах різних форм власності. Про це повідомив начальник обласного департаменту цивільного захисту Олег Вівсянник.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень