Мають захист вищих сил: найсильніші знаки Зодіаку — їх боялася навіть Ванга

Побоювалася Ванга певних представників зодіакального кола настільки, що зайвий раз не хотіла з ними перетинатися

Виявляється, сліпа болгарська провидиця намагалася обминати певних представників зодіакального кола. Адже ті, за словами Ванги, були під захистом вищих сил.

Всі ми пам'ятаємо, які черги з охочих поговорити з болгарською провидицею збиралися в ті часи, коли Ванга була ще жива. Але на розмову вдавалося потрапити далеко не кожному. Причин відмови з боку провісниці могло бути багато, але нерідко мав значення і знак Зодіаку людини, яка прийшла на прийом.

Побоювалася Ванга певних представників зодіакального кола настільки, що зайвий раз не хотіла з цими знаками Зодіаку навіть перетинатися — не те, що долю дивитись. Говорила, що «вони під захистом вищих сил».

Лев

Чому Ванга відмовлялася приймати людей зі знаком Зодіаку Лев?

Все просто: вважається, що серед представників цього сузір'я забагато тих, хто невідомо для себе вже має якісь екстрасенсорні здібності. Тому Ванзі «читати» народжених під знаком Зодіаку Лев було дуже важко.Ще одна причина — сила духу та характеру, що нерідко не підкорялася навіть господарям вогняного знаку. Енергетика цих людей нерідко постає у вигляді справжнісінького хаосу.

Скорпіон

Чому Ванга побоювалася осіб зі знаком Зодіаку Скорпіон?

Саме вони, за словами болгарської провидиці, знаходяться під захистом вищих сил, але яких - не говорила.

Відомо тільки, що у випадках вимушеної роботи зі Скорпіонами Ванга потім ще довго приходила до тями. Мабуть, робота з цим знаком Зодіаку була для неї надто важка.

 

Не просто так кажуть, що люди цього сузір'я мають величезну силу, що здатна буквально загіпнозувати.

А ще провісниця ніяк не могла бачити долю цього знаку Зодіаку: ані минулого, ані майбутнього. Скорпіони були немов закриті.

Риби

Ще одним водним знаком Зодіаку, з яким Ванга не любила перетинатися та працювати, були Риби. Але чому?

По-перше, сама провидиця вважала, що таким людям не потрібна її допомога, бо Риби чудово вміють влаштовувати свою долю самі.  У Риб добре розвинена інтуїція, що допомагає робити людям правильний вибір самостійно. По-друге, незвичайне везіння народжених під цим сузір'ям водної стихії допомагало їм уникати обману, зради та не дозволяло сходити з правильного шляху.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень