Майструк показав 20 років власного «Погляду з вікна»

Привітати фотохудожника прийшло чимало відомих рівнян

Олександр Майструк

Відомий далеко за межами Рівного фотохудожник Олександр Майструк 15 липня відкрив свою ювілейну фотовиставку "Погляд з Вікна + 20 років" у Міському будинку культури.

Привітати його прийшло насправді багато відомих у різних сферах життя Рівного людей, у тому числі й ті, котрих знімав фотохудожник і чиї фотопортрети представлені на виставці. Хоча жодна його робота не була підписана.

Відкриває виставку фото батька Олександра Майструка.

З самого лише вигляду його помітно, як він пишається своїм сином.

Крім фотопортретів, представлені тут й інші роботи Майструка, в тому числі й «ню».

На відкритті співала срібна призерка шоу «Голос країни» Юлія Тимочко, грала на скрипці Людмила Скрипка, поет Андрій Пермяков читав свої вірші, присвячені творчості Олександра Майструка.

Олександр подякував усім причетним до цієї події й тим, «хто навчав, надихав, допомагав, висвітлював, освітлював, підтримував, пробачав» (так він написав на своєму ФБ ще до відкриття виставки).

Експозиція буде відкрита до 5 серпня.

Олександр Майструк свого часу активно займався спортом, мріяв стати військовим льотчиком і вступив до Київського інституту військово-повітряних сил. Однак після 1-го курсу тяжко захворів, і навчання довелося покинути.

З вікна своєї квартири він пробував робити фотознімки краєвидів міста та домашніх квітів. Перша персональна виставка «Погляд з вікна» пройшла з великим успіхом. Неабияку підтримку його починанням надав фотоклуб «Час» та його керівник фотохудожник Сергій Бусленко, який цього дня також прийшов привітати Олександра.

Творча кар’єра Майструка після першої виставки стрімко пішла вгору. Він став членом фотоклубу «Час», членом Національної спілки фотохудожників, згодом отримав звання художника міжнародної федерації фотомистецтва (AFIAP).

Брав участь у десятках міжнародних та національних фотовиставок та салонів, що проходили в Австрії, Бразилії, Польщі, Росії, Румунії, США, Угорщині, Японії та Україні.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень