«Готуємось 24/7»: рівнянка Юлія Тимочко готується до фіналу вдома у Тіни Кароль

Про це ведучим Радіо Трек розповіла зіркова наставниця

Минулого тижня Юлія Тимочко увірвалась до фіналу «Голосу країни». Сьогодні рівнянку називають потенційною переможницею шоу. Цьогоріч Юлія Тимочко - єдина дівчина серед фіналістів.

До вирішального ефіру залишились лічені дні, тож Юлія разом зі своєю зірковою наставницею готується до фіналу 24/7. Про це ведучим Радіо Трек розповіла сама Тіна Кароль.

Зараз увесь час присвячений саме підготовці до «Голосу країни». Юлія навіть приїжджає до мене додому, аби тренуватись, - розповіла Тіна Кароль.

Також тренерка додала, якщо Юля пройде до другого туру фіналу, то слухачі зможуть почути спільний дует Юлії Тимочко та Тіни Кароль. 

Це буде надзвичайно красива пісня, - зауважила Тіна.

Вже цієї неділі, 25 квітня о 21:00, Юлія Тимочко боротиметься за перемогу. Аби підтримати Юлію, відправляйте смс із кодом 16 на номер 7914 та дзвоніть за номером 0900 9000 16. Відправляйте суперголос у додатку 1+1 video.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень