Мав підірвати об'єкт транспортної інфраструктури: на Рівненщині судитимуть російського диверсанта (ВІДЕО)

Крім цього, він «зливав» дані про місце розташування одного з підрозділів ЗСУ спецслужбам рф

На Рівненщині судитимуть російського диверсанта, який намагався підірвати один з об’єктів транспортної інфраструктури Рівного.

Фігурант має посвідку на постійне проживання у рф та з 2014 року виконував ворожі завдання проти сил антитерористичної операції на Сході України у складі угруповання «оплот», а згодом - «батальйону хан».

У вересні минулого року він повернувся до росії, де отримав нове завдання -здійснювати розвідку та диверсії на ключових об’єктах транспортної системи України.

Крім цього, перебуваючи у Рівному, диверсант передав представнику спецслужб рф координати дислокації одного із підрозділів ЗСУ.

Зловмисника затримали та оголосили про підозру у вчиненні злочинів. Йому загрожує покарання у вигляді позбавленні волі на строк до 15 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень