Матері загиблого на військовій службі куплять у Рівному житло

Йдеться про кімнату в гуртожитку

Як пояснив секретар міськради Рівного Сергій Паладійчук, законодавством передбачено, що якщо людина гине під час виконання свого військового обов’язку, строкової служби, то держава зобов'язана родичам загиблого чи померлого покращити житлові умови. Тож мати загиблого на військовій службі Надія Татарин тривалий час зверталася до міської влади за житлом. Попереднє керівництво міста спочатку обіцяло їй придбати квартиру, потім пояснювало, що на це немає грошей. Тепер, врешті, знайшли спосіб вирішити цю проблему:

Подробиці розповів Сергій Паладійчук:  

Вона найшла собі кімнату. Готова дати співфінансування. Звертається з таким достатньо невеликим запитом. І якщо сесія підтримає, зможемо цій жінці допомогти.

 

Вона бідова ця жінка. Живе з молодшим сином з дітьми у гуртожитку в одній кімнаті на кучу, на голові.

За словами Сергія Паладійчука, розташована кімната, яку просить допомогти придбати Надія Татарин, поруч з кімнатою її сина. З бюджету міста планують їй надати на її купівлю близько 100 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень